sábado, 24 de agosto de 2013

Chocolate extrafino...

Aquesta tarda al súper, m'estava preguntant d'on pebrots ve l'adjectiu que acostuma a acompanyar la xocolata en tableta que comprem: "extrafino". La veritat és que és una mica inquietant, perquè si ens fixem gairebé totes ho són, cosa que em fa pensar que la xocolata que no és extrafina ja no s'atreveixen a posar-la a la venda, és massa arriscat. 

No sé quina serà la propietat que l'extrafina millora respecte la xocolata gruixuda, o basta, potser és la textura, o bé el cacau, que fa que no tingui gust de res. Últimament s'ha donat una volta més de cargol, amb l'aparició dels percentatges de cacau en algunes tabletes de xocolata negra, però vaja, això no té mèrit comercial, el mèrit és colocar un adjectiu i quedar-se tan ample, com aquells espàrrecs que es diuen "espárragos cojonudos", tota una declaració d'intencions.

No hay comentarios:

Publicar un comentario